Chirp Lydbøger Review: Er Chirp Ændre lydbog spil?

Jeg elsker distraktion, mens de venter på at tage ud, og jeg kan nemt blive så fanget i en fortælling, at jeg finder tiden går meget hurtigere, end hvis jeg forsøger at læse en trykt udgave. Hvor meget ville du betale for en alt-du-kan spise digital bog abonnement service? Det forekommer mig Audible’s salgstale ville være stærkere, hvis det fortalte folk op foran, hvad de køber ind med et abonnement og gav potentielle abonnenter nem adgang til yderligere oplysninger, der kunne hjælpe dem med at beslutte, om at logge på med Audible eller ej. Da folk har mindre tid om dagen til at sidde ned for at læse deres bøger, er de så vender deres opmærksomhed mod lydbøger.

Hvem blandt de mennesker, du kender i øjeblikket ville være der med dig efter 10 år? Der er aldrig nok timer om dagen til at genlæse alle mine favoritter, så det fungerer godt. LS: Jeg arbejder for en større boghandel og starte mit skift to timer før butikken åbner. Vi troede, det kunne være sjovt at lytte i løbet af de lange timers kørsel. Sammenlignet med de andre lydbog tjenester, det vigtigste, der sætter Chirp fra hinanden er dens samling af billige lydbøger (tror $ 1,00-5,00 lav) og de personlige e-mails, de sender dig dagligt advare dig om nye tilbud, der kan interessere dig. Jeg tænkte du måske også nyde at læse om min glæde af lydbøger. Q: Hvor stor en procentdel af din læsning sker via lydbøger? LS: Min procentdel er steget en hel del i løbet af de sidste par år, da jeg lytter til endnu mere nu, at jeg kan downloade bøger fra mit bibliotek (så meget lettere end at bruge cd’er!).

Jeg spekulerer på, om jeg ville have lo højt så meget som jeg gjorde havde jeg læst den trykte udgave; Irlands timing og tone er lige i samme sted. Jeg tror, vi lyttede til et spor eller to (og hvis min hukommelse er korrekt, var det nok en Bill Bryson rejse essay), men min mand ikke nyde oplevelsen så meget som jeg gjorde, så jeg besluttede at afslutte det op på min egen, da vi kom hjem. Kan du tænke på en bedre tid i nyere historie til at hengive sig til storytime? Man skulle tro Audible ville være et godt sted at gå til lydbog anmeldelser, men du ville være forkert.

Plus, vi har sammensat en guide, hvis du nogensinde har fundet dig selv undrende, hvordan virker Audible arbejde? Jeg forsøger også at arbejde i nogle lytte tid, gratis lydbøger (her) mens du laver forskellige gøremål rundt i huset. Åh, og selvfølgelig vil jeg prøve flere bøger af Kevin Wilson. Jeg kan ikke vente med at prøve flere lydbøger læst af hende. Profilerne omfatter forfatter Jane Austen, suffragette Emmeline Pankhurst, designer Mary Quant, monark Dronning Elizabeth I og meget mere. Myndighederne hævder, at han er sikker at være omkring, selv da hans drilagtig adfærd bliver fremmed og mere truende. Måske teenager soveværelse er særligt forfærdeligt eller endda den høje trafik badeværelse har brug for opmærksomhed mere regelmæssigt.

Det viser sig, at Irland er en 2020 Audie vinder for bedste kvindelige fortæller og efter at have lyttet til denne bog, kunne jeg ikke enig mere. Fredag aften for at slappe af og afstresse. Jeres hjerte vil blive slæbt ud, men I vil også bryde ud og grine, som jeg gjorde, da jeg læste alle tre romaner. Du vil være begrænset til et lille antal lån på én gang. Opsætning af skærme og reoler kræver meget lidt koncentration, plus det er stille, og der er ikke nogen afbrydelser, så det er et ideelt tidspunkt at lytte til bøger. Hvis du ser til venstre, er der andre kategorier til rådighed.