Corporate Team Building

Der er en hel masse snak disse dage om Corporate Team Building. Der er mange, mange muligheder: ferie pakker, rope kurser, igangværende kontor spil, isbrydere, osv. Forvaltningen kan også købe videoer, bøger og seminar pakker til at hjælpe dem med at opbygge deres organisation til et hold værdig tilhørsforhold. Lidt senere vil jeg give dig nogle ideer om, hvor du kan gå til oplysninger om disse teambuilding værktøjer.
Hvad med nogle gratis rådgivning til at starte du ud? Nogle af de grundlæggende byggesten inden for holdånd, er om inden for et selskab eller en familie, dem, der er mest simple og naturlige.
** Lederen skal sætte et eksempel:
Hvis dine medarbejdere ser dig som en spiller vil de føle sig en del af din organisation. Hvis imidlertid de ser ledelsen som dem, der får alle de kredit og finansielle belønninger for deres hårde arbejde–kan du have underliggende uro ved hånden inden for organisationen. Counter handle dette–give kredit til andre når det er muligt!
Omfatte alle ofte når firmaet modtager en kompliment. Især bestræbe sig på at give kredit til de lavere rangerende medarbejdere, der stadig sat i fuld dage– endnu sjældent er i stand til at høre ros direkte. Jeg garanterer medarbejdere arbejder hårdere når de ved, at boss(es) deler kredit med alle.
** Bede dine medarbejdere: Hvad spørger du? Hmm–en bedre spørgsmål er, Hvornår stopper du beder :-).
Spørg medarbejderne hvad gør dem føler en del af holdet.
Spørg dem, hvorfor de vælger at bo hos din corporation.
Spørge dem, hvordan tilhører organisationen gør deres liv bedre.
Spørg dem, hvad de ville ændre.
Spørg dem, hvis de nogensinde har overvejet forlader– og hvad grunden var bag sådanne impluses.
etc.
** Derefter, handle på de oplysninger, du modtager.
Tage alle positive oplysninger som ledetråde til hvad din virksomhed laver korrekt for at holde glade medarbejdere. Så gør hvad du kan, til at holde disse elementer går og endda forbedre dem.
Modtage alle negativ feedback som muligheder for vækst og mulighed for at fastholde mennesker du har trænet allerede som en del af teamet selskaber. Derefter, brainstorm i organisationen, hvis ændringer kan hjælpe dig med at forbedre medarbejderforhold og dermed føre til højere produktivitet og overskud. Fordi glade arbejdstagere slukkede større mængder af bedre kvalitet i arbejdet.
** Endelig, være nådig.
De to job hvor jeg var mest loyale og mest produktive–var med organisationer, hvor ledelsen mødt os dagligt når passerer. Behandlet alle medarbejdere – herunder Portnerne–som højt værdsat og lig med ledelse på det personlige plan.
Dette kan lyde en smule truende og ekstrem for nogle mennesker. Men jeg vil lade dig vide, at vi alle gik hjem dagligt følelse som vi hjalp corporate team landsdækkende. Sikker på, at der var problemer, der opstod–ingen kan slippe af det helt. Alligevel samlet set 98% af os følte vidunderlige gåture i denne dør hver dag. Hvordan kan jeg vide det? Fordi næsten alle dukkede op tidligt (på egen hånd) dagligt… og nogensinde klaget ingen over opholder sig sent. Har du haft der sker? Jeg håber det! Det er en vidunderlig oplevelse.
Nu, som lovet, her er nogle steder, som kan yderligere hjælpe dig med dit corporate hold bygning indsats.
BusinessTrainingMedia.com
Teammania  
Repario Ltd  
Eventyr Associates  
Progressive ressourcer Ltd
Indtil næste gang–alt bedst,
Kate
Re-print rettigheder: Du kan bruge denne artikel i det hele, alt, hvad jeg spørger er, at du kontakter mig med en mail her: (kate @ comedreamwithme.com) at lade mig vide. Tak for støtten!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.