Sådan får usikrede lån med dårlig kredit

I finansverdenen henviser usikrede lån til enhver form for gæld, der ikke er sikret ved sikkerhedsstillelse eller garanteret af en eller anden form for sikkerhed i tilfælde af frivillig likvidation eller konkurs. Disse typer af lån bruges typisk som en sidste udvej for finansielle organisationer og enkeltpersoner, der kan stå over for økonomiske vanskeligheder. Men fordelene ved disse lån er ikke begrænset til dem på randen af økonomisk ruin. Hvis du er en virksomhedsejer, kan du drage fordel af at bruge usikrede lån, så godt. Usikrede lån kan hjælpe dig med at få de penge, du har brug for at starte op eller udvide din virksomhed. Her er et par fordele, du kan nyde, hvis du tager et usikret lån:

Hvis du ikke har nogen sikkerhed at tilbyde, banker og andre udlån institutioner kan ikke være villige til at give dig den finansiering, du har brug for. Men der er flere finansielle institutioner derude, der er mere end villige til at yde usikrede lån. Disse finansielle institutioner tilbyder normalt meget højere renter på de penge, du låner, fordi de ikke behøver at overveje muligheden for, at du ikke vil være i stand til at betale dem tilbage. De højere renter og gebyrer skyldes den risiko, som instituttet tager, da de ikke har nogen reel sikkerhed at tilbyde. Fordi du ikke har nogen sikkerhed at tilbyde, tager de finansielle institutioner meget større risici, hvilket resulterer i højere renter og flere gebyrer.

Der er flere måder, hvorpå banken kan afgøre, om en låntager er en god kandidat til usikrede lån. En måde er at kontrollere kreditværdigheden af den enkelte eller den virksomhed, der søger finansiering. Ved at vurdere en låntagers kreditværdighed kan banken eller det långivende institut afgøre, om låntageren er i stand til at tilbagebetale det usikrede lån til tiden. En låntagers kreditværdighed bestemmes ved at foretage en detaljeret forskning om låntager og analysere hans eller hendes tidligere kredit historie. Kredit historie indeholder oplysninger om, hvor mange gange den enkelte har ansøgt om kredit, når han eller hun har ansøgt om kredit, mængden af kredit, at han eller hun har brugt, og hvor mange gange låntageren har betalt gælden. En god kredit record kan hjælpe et långivende institut beslutte, om låntageren er en god risiko eller ej.

En anden måde, hvorpå en långiver vil træffe afgørelse om kreditværdighed af en person eller virksomhed er baseret på den type sikkerhed, der anvendes til at låne pengene. Sikkerhedsstillelse er den sikkerhed, som en långiver tilbyder for at sikre et lån. Nogle typer af sikkerhedsstillelse omfatter ejendom, biler, smykker, kontanter, eller hjem egenkapital. Hvis en låntager ikke er i stand til at tilbagebetale usikrede lån til tiden, långiver har den juridiske ret til at tage i besiddelse af sikkerhedsstillelsen og sælge den til at opfylde gælden. Hvis långiver sælger ejendommen eller køretøjet, er låntageren forpligtet til at betale det resterende beløb til tiden.

Det meste af tiden gives usikrede lån til folk, der har høje kreditresultater og betragtes som meget lav risiko. Långiverne er i stand til at give usikrede lån med en højere rente på grund af den høje risiko. Høj risiko låntagere har tendens til at betale tilbage deres lån til tiden og holde deres kredit score høj. Med de høje renter, kan mange mennesker ikke råd til at betale deres lån til tiden og gå ind i den finansielle krise. På den anden side er låntagere med lav kredit score normalt ikke berettiget til usikrede lån, men kan vælge sikrede lån, til en højere rente.

De fleste mennesker bekymre sig om deres kreditværdighed, når de ønsker at låne penge til et hjem eller bil. Men hvis sikkerhedsstillelsen tilbydes dem, vil de være i stand til at låne penge nemt uden at skulle bekymre sig om deres kreditværdighed. Selv hvis låntageren har lav kredit score, han eller hun kan stadig vælge sikrede, usikrede lån fra en god långiver. Årsagen er, at långiveren vil overveje hans eller hendes klients kreditværdighed, før han giver ham lånebeløbet. Nogle gange kan du få en højere rente, hvis du har en god kredit score. Hvis du ikke gør det, kan långiver overveje din manglende kreditværdighed, før du godkender lånebeløbet.