Seks årsager hvorfor Google AdSense er så vigtigt at indholdswebsteder

HVORDAN ADSENSE VIRKER.

Før du kan forstå, hvorfor Google AdSense er så vigtigt at indholdswebsteder, er det vigtigt at vide, hvordan AdSense virker. Konceptet er virkelig simpelt. Forlæggeren eller webmaster skal indsættes et java script i hans webside. Hver gang siden åbnes, vil java script trække annoncer fra Google-serveren. De annoncer, der er målrettet bør derfor være relateret til det indhold, der er indeholdt på den webside, der betjener annoncen. Hvis en besøgende klikker på en annonce, tjener webmaster tjener annoncen en del af penge, at annoncøren betaler Google for klik. Google håndterer alle tracking og betalinger, giver en nem måde for webmastere at vise indhold følsomme annoncer uden besværet med at hverve annoncører, indsamle midler og overvåge de klik og statistikker.

FORDELE VED GOOGLE ADSENSE

• Et af de mest imponerende fordele ved AdSense er, at Google har en enorm database over annoncører, der søger plads. På grund af denne enorme base af annoncører, kan AdSense give dig med en konstant strøm af annoncører, der kan matche næsten enhver type af indhold, som du kan tænke på. Annoncører er adskilte baseret på produkt, service, geografi og virksomhedens størrelse. Dette medvirker til at både give lokale reklame muligheder for virksomheder, samt give dit websted med relevant indhold.

• En anden ingen costbenefit, at AdSense tilbud er brugen af deres Google ransage boks teknologi. Du kan tilføje denne funktion til din hjemmeside, som vil opmuntre de besøgende på dit website længere, og det vil tilskynde dem til at vende tilbage til dit websted. Du kan endda tjene penge på denne teknologi. Når en besøgende indtaster et søgeord eller søgeord vises resultaterne i en boks på toppen af din webside. Du tjener penge for hver annonce, som de klikker på, der blev genereret fra deres søgning.

• Ud over disse fordele du også er i stand til at kontrollere, hvad slags annoncer, som du vil vises på dit websted. Du kan bortfiltrere annoncer fra bestemte selskab genrer, og du kan også filtrere virksomheder, der konkurrerer med hvad du forsøger at sælge. Du kan også designe udseendet af de annoncer, der vises på dit websted. Du kan vælge deres farve Palle, layout og størrelse af annoncer, der vises, og hvor de vises på din hjemmeside. Endelig kan du tilpasse din AdSense til at køre på kun visse sider på dit websted. Alle disse muligheder giver dig mulighed at bevare kontrollen over hvordan AdSense vises til dine kunder.

• Der er ikke et gebyr for at deltage i AdSense, men du behøver at investere tid i at etablere AdSense funktioner og filtre. Du vil også nødt til at betale for design, hosting og domænenavn for dit websted. Disse sæt op omkostninger bør være minimal afhængigt af kompleksiteten af dit websted. Der er gratis website hosting sites tilgængelige og ofte hjemmeside hosting tilbydes som en gratis service hos Internetudbyderen. For at bestemme, hvis din ISP tilbyder gratis hosting og web-side design bistand bør du kontakte din ISP repræsentant.

• Mens de fleste annoncer, der fremmer denne type affiliate program prale af hurtige og nemme penge, hvis du virkelig ønsker at tjene penge med dette program, der vil være betydelige arbejde involveret. For at du kan tjene penge, vil du har brug at tiltrække besøgende til din hjemmeside. For at gøre dette skal du give din seere med kvalitetsindhold, som appellerer til et stort publikum. En populær måde at gøre dette er at give en blog af aktuelle begivenheder, emner, udtalelse, kommentarer, osv. En anden måde er at producere original indhold, at folk vil savle over. Være kreativ. Der er en masse konkurrence derude, så lære at producere indhold, der vil top søgemaskineresultater, og lære at bruge søgeord til din fordel for at tiltrække flere seere.

• Adsense er afgørende for indholdswebsteder, fordi det er kommet en lang vej i forståelsen forlag og webmasters, der giver mulighed for fuld ad tilpasning behov. Den anden formatering udvider muligheden for flere klik fra besøgende, der ikke måske er klar over hvad de er at klikke på. Dermed gøre dem tage det næste skridt for at klikke på en relevant annonce. Denne måde folkene bag Adsense vil få deres indhold læst, og du gør en fortjeneste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.