Global opvarmning: Hvorfor forbrugerne og forsikringsselskaberne får varm Under kraven Over livsforsikring

Global opvarmning kan har været lurer på vores horisont for en årrække og historiske optegnelser af terrorister har eksisteret i tusinder af år, men vi kommer ind i en ny tidsalder hvor vi prøve og økonomisk beskytte os mod sådanne problemer, og hvis vi er ærlige… Vi kæmper for.
De seneste terror angreb i London bragt hjem skrøbelighed af menneskeliv til mange briter, der tidligere havde været i stand til at tage afstand fra terroraktiviteter. For partnere og afkom af byen arbejdstagere blev hvor skrøbelig deres finanser også tilsyneladende med det potentielle tab af en elsket sammen med tab af fremtidige indtægter og eventuelt familiens hjem.
Det er bred enighed om, at de fleste livsforsikring politikker bør dække terrorhandlinger, selv om de fleste hjemmesider (herunder sammenslutningen af britiske forsikringsselskaber) tilstand, bør du altid, altid læse med småt, da der kan være forsikringsselskabet-specifikke fritagelse klausuler. Det bliver interessant at se, hvilken effekt terrorisme har på livsforsikring programmer og om der er en stigning i forbrugernes interesse som følge af terrorangreb.
Bestemt er angivelse hidtil denne livsforsikring ansøgninger vil blive behandlet hurtigt og velvilligt i tilfælde af et terrorangreb, gentaget af sammenslutningen af britiske forsikringsselskaber (ABI) og Ginger Applegarth MSN penge som udtalt, at for forsikringsselskaberne “at tilbage betale en fordring nu ville blive betragtet unpatriotic og en marketing katastrofe.” Applegarths kolonne inkluderer hun en “forsikring tjekliste” af de meget grundlæggende, du skal gøre når du foretager et liv forsikringskrav. Hun hedder også, at forsikringsselskaberne betalt ud næsten 3 milliarder dollars efter September 11 angreb i 2001.
Det er ikke bare din livsforsikring, der kan omfatte en terrorisme relaterede klausul. Rejseforsikring og ejendom forsikring kan også indeholde terrorisme relaterede indstillinger. Hjemmeside www.abi.org.uk hedder det klart at “husstand, bygninger og indhold politik omfatte skade ved brand, eksplosion eller virkning, om forårsaget ved et uheld, gennem den skadelige handling af en individuel kriminelle eller i en terrorhandling.” Omkostninger og omfanget af dækning vil variere, så shoppe rundt og Læs vilkår og betingelser omhyggeligt.
Forurening er fremhævet af ABI som et stridsspørgsmål og tilsyneladende har været en standard udelukkelse på husholdningernes politikker siden 1960 ‘ erne, skyldes det potentielle omfang krav, som mange hjem kunne blive berørt af en enkelt hændelse.
Dækning mod terrorisme er også tilgængelig for virksomheder, typisk som en udvidelse af ejendommen dækning. Kommerciel ejendomsret terrorisme dække tildeles typisk på en “All Risk” kapacitet, som omfatter biologiske, kemiske, radiologiske og nukleare forurening, samt afbrydelse af virksomheden. Kommerciel ejendomsret dækning omfatter ikke elektronisk eller internet relaterede risici eller hoaxes.
Andre livsforsikring undtagelser kan omfatte livslang sygdomme såsom diabetes og epilepsi. Livsstilsvaner såsom rygning kan eller ikke kan medføre en livsforsikring program, men de vil gøre det dyrere. Altid få din medicinske journaler samlet før du ansøge om livsforsikring, da dette vil spare tid og muligvis penge så godt. Når denne information er samlet, kan du begynde at samle nogle personlige citater gennem livsforsikring sammenligning sites sådanne moneynet () eller UpMyStreet ().
******************

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.