Personaleydelser

Medarbejder fordel administration har du mere forvirret end nogensinde? Hvis ja, er det ikke underligt. Selv en enkel medarbejder frynsegodeplanen kan oprette dynger af papirarbejde og forvaltning problemer for virksomheder. For at gøre tingene værre, det er blevet sværere for virksomhederne at konkurrere i dag er arbejdsmarkedet uden at tilbyde en medarbejder-benefit program af en slags. De fleste medarbejdere i dag forvente fuld personaleydelser og mange mener, de bør modtage ydelser svarende til en føderal medarbejder fordel program. Selv medarbejdere, der arbejde for mindsteløn almindeligt forvente at modtage personalegoder svarer til Wal Mart medarbejder fordel program.
Hvad enten du kan lide det eller ej, personaleydelser er blevet et must have for de fleste arbejdsgivere. Ikke blot tilbyder personaleydelser hjælpe dig med at holde trit med konkurrencen, men det kan også være en god måde at tiltrække og fastholde kvaliteten medarbejdere samt fremmer teamwork og moral i din organisation.
Hvis du overvejer at tilbyde en medarbejder frynsegodeplanen til medarbejderne for at forblive konkurrencedygtig og bevare kvalitet ansatte, det er vigtigt at forstå de centrale komponenter i et plan og medarbejder benefit management.
Så hvad er de mindste personaleydelser du bør tilbyde? Tag et kig på det grundlæggende nedenfor.
Sundhedsmæssige fordele anses for at være kernen i enhver medarbejder frynsegodeplanen ved de fleste medarbejdere. I dag de fleste arbejdsgivere tilbyder et valg mellem enten en HMO eller en PPO og dækker ca. 80% af præmien for deres medarbejdere samt pårørende i deres medarbejdere. Du kan også overveje offer dental og vision dækning.
Den andre centrale del af en medarbejder fordele programmet er et program, besparelser. Ved og langt, er den mest populære plan for denne type spareplan 401 (k). Husk på at du kan tilbyde en 401 (k) til dine medarbejdere uden faktisk bidrager ethvert beløb, som dig selv. Hvis du vælger at generøst bidrag til din medarbejder spareplan, kan du overveje at fastsætte et loft ud beløb. For eksempel kan du accepterer at bidrage mere end $1000 om året pr. medarbejder. Det er ret standard blandt de fleste små virksomheder, der tilbyder denne type af planen.
Mens sundhed og besparelser fordele udgør kernen i de fleste personaleydelsesordninger, er det vigtigt at erkende, at du kan være fleksibel, når du udformer en medarbejder fordel program. Mange arbejdsgivere tilbyder i dag personaleydelser i en mest kreative vej til at opfylde de nye unikke interesser af deres medarbejdere. For eksempel, er mange virksomheder nu tilbyder onsite barn pleje, pet ansvarsforsikring, indenlandske partner fordele og måltid godtgørelser for medarbejdere at typisk sættes i overarbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.